Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Βελισσαρόπουλος, Ν.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Le Monde / Les Livres du Tourisme (3)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Εξαντλημένο (1)
Συντελεστές
Βελισσαρόπουλος, Ν. (3)
Ξανθοπούλου, Θεοδώρα (1)
Παπανδρέου, Αλέξανδρος (1)
Έτος έκδοσης
2005
2021
έως
2021
2005
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (3)
Θέματα
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (2)
WZS : Είδη γραφικής ύλης (1)
Είδος
Βιβλίο (3)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (3)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (3)
Αγγλικά (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ελληνική, Νέα (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 3
από
3
αποτελέσματα
1
από 1
Culinary notebook: Cook with love, bake with the heart
Συλλογικό έργο
Βελισσαρόπουλος, Ν. (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-8382-73-2 ||
Le Monde / Les Livres du Tourisme
||
2021 ||
Χαρτόδετο ||
208 σελ.
Κυκλοφορεί,
€9.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εκπαιδευτική μαγειρική
Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες
Βελισσαρόπουλος, Ν. (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-8382-06-0 ||
Le Monde / Les Livres du Tourisme
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
259 σελ.
Εξαντλημένο,
€16.37 (περ. ΦΠΑ 6%)
Οι διάσημες συνταγές του κόσμου
Παπανδρέου, Αλέξανδρος
Βελισσαρόπουλος, Ν. (Επιμέλεια κειμένου)
||
Ξανθοπούλου, Θεοδώρα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-8382-03-9 ||
Le Monde / Les Livres du Tourisme
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
184 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.36 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*